• Σοκαριστικό επεισόδιο έλαβε χώρα σήμερα στα Τρίκαλα, στη διάρκεια εκδρομής Λυκείων – Διαρκής ενημέρωση…

ΩΡΑ 17:30 – Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προκλήθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών από τη Λάρισα και τα Ιωάννινα.

Το επεισόδιο πήρε μάλιστα ανεξέλεγκτες διαστάσεις πριν προλάβει να φτάσει η αστυνομική δύναμη που κλήθηκε στο σημείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία άτομα τραυματίστηκαν αρκετά σοβαρά και διεκομήσθηκαν στο Νοσοκομείο.

Το σύνολο των μαθητών των δύο σχολείων και των συνοδών τους παραμένουν εγκλωνισμένοι με διαταγή της Αστυνομίας και σχηματίζεται δικογραφία, καθώς ειδικότερα ένας εκ των τραυματιών εκτιμάται πως βρίσκεται σε πιο σοβαρή κατάσταση και άπαντες θεωρούνται… ύποπτοι!!!

ΩΡΑ 19:30 – Ακόμα πιο συγκεκριμένα, ως προς το περιστατικό, οι μαθητές λογομάχησαν και πιάστηκαν στα χέρια, για να χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια ό,τι έβρισκαν μπροστά τους!!!

Προανάκριση για το περιστατικό μεταξύ των ανηλίκων διεξάγει η Aστυνομία στην οποία μάλιστα οδηγήθηκαν οι συνοδοί καθηγητές για να καταθέσουν για το συμβάν, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων για την εξακρίβωση των εμπλεκόμενων μαθητών, βρέθηκαν 11 λεωφορεία γεμάτα μαθητές από τη Λάρισα, τα οποία αναχώρησαν αφού ταυτοποιήθηκαν οι εμπλεκόμενοι.

ΩΡΑ 20:30 – Το κονβόι επέστρεψε στη Λάρισα περίπου στις 20:30 χωρίς να κρατηθεί κάποιος, ωστόσο αναμένονται ανακοινώσεις και από την ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας σχετικά με την εξέλιξη της διαδικασίας, καθώς η προανάκριση συνεχίζεται…

Share.
Exit mobile version