Όπως ακριβώς αναμενόταν, δεδομένης πλέον της αδειοδότησής της, η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά την απόκτηση του Μπαριέντος ανακοίνωσε κι εκείνη του 29χρονου γκολκίπερ του Μακεδονικού, Κλέτον Περντρέου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο την ίδια ημέρα με τον έμπειρο Ουρουγουανό μέσο.

Έτσι, ολοκληρώνεται η εις διπλούν δικαίωση του “επίμαχου” ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, που είχε προκαλέσει αναπάντεχα την επίσημη αντίδραση των “βυσσινί”, που επιχείρησαν παρέμβαση στο δημοσιογραφικό έργο!

Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Κλέτον Περντρέου, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας ως τον Ιούνιο του 2026. Είναι 29 ετών, γεννημένος τον Ιανουάριο του 1995. Αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα  και έχει ύψος 1.92.

Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί σε Αγγλία, Σκωτία και Κύπρο, ενώ πέρυσι υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστία του Μακεδονικού και μάλιστα ψηφίστηκε καλύτερος τερματοφύλακας στη σούπερ λιγκ 2 στον όμιλο του βορρά.

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Κλέτον Περντρέου δήλωσε:

Είμαι περήφανος που έχω την ευκαιρία να παίξω για αυτή την τεράστια ομάδα στην Ελλάδα, με τίτλους και πορείες στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να βοηθήσω την ΑΕΛ να επιστρέψει στη σούπερ λίγκα στη θέση που πραγματικά της αξίζει”.

  • Όπως γίνεται αντιληπτό, ακολουθούν τις επόμενες μέρες και άλλες ανακοινώσεις, με πρώτη πιθανότατα εκείνη του αμυντικού μέσου Άγγελου Οικονόμου, ο οποίος έχει επίσης υπογράψει από μέρες το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ και ήδη βρίσκεται στη Λάρισα σε αναζήτηση σπιτιού.
Share.
Exit mobile version