• Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου μιλάει για ανάγκη επίσπευσης και ολοκλήρωσης των πολύμηνων έργων ανάπλασης που κάνει ο Δήμος Βόλου στον εμπορικό δρόμο της οδού Ερμού

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου επανέρχεται σε ένα θέμα που «καίει» την εμπορική αγορά τις τελευταίες ημέρες, το ζήτημα της ταχείας ολοκλήρωσης των έργων ανάπλασης του πεζόδρομου της Ερμού. 

Με σημερινή του ανακοίνωση υποστηρίξει ότι: 

Δυστυχώς, παρά τις διαβεβαιώσεις για τη γρήγορη ολοκλήρωση των διαδικασιών της ανάπλασης του πεζοδρόμου στην εμπορική οδό Ερμού, εδώ και δυο εβδομάδες οι εργασίες στην περιοχή παρέμβασης μεταξύ Αθ. Διάκου και Ροζού προχωρούν με πολύ αργούς ρυθμούς και οι συνέπειες για τα καταστήματα είναι ολέθριες.

Όπως μας ενημέρωσαν τα μέλη μας, το συνεργείο επιχειρεί με 1-2 εργάτες και όχι καθημερινά. Οι ιθύνοντες θα πρέπει να αντιληφθούν τις συνέπειες της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση των έργων ιδίως την περίοδο αυτή που είναι σημαντική για το εμπόριο. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί η καθυστέρηση 7 μηνών στο κομμάτι της Ερμού από Ξενοφώντος έως Αθ. Διάκου, το οποίο -παρεμπιπτόντως – δεν έχει ακόμα παραδοθεί.

Επίσης, πολλά είναι τα σημεία όπου δεν έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση πλακών ανάπλασης στον πεζόδρομο αφήνοντας κενά, τα οποία μετατρέπουν τις οδούς σε σκουπιδότοπο και αποτελούν παρεκτροπή της καλής αισθητικής της πόλης. 

Απαιτούμε από τους υπευθύνους των έργων όπως επισπεύσουν με κάθε τρόπο τις εργασίες τους, τηρήσουν απαρέγκλιτα το χρονοδιάγραμμα που έχουν ορίσει έπειτα από τις συναντήσεις μας, μεριμνήσουν για την απομάκρυνση των μπαζών κι διευκολύνουν την λειτουργία των επιχειρήσεων.

ΠΗΓΗ

Share.
Exit mobile version