Ο Όμιλος "Delopoulos Trans"

    Ο ραδιοφωνικός σταθμός Campos FM 97,8 είναι μια εταιρεία του ομίλου «Delopoulos Trans» στον οποίο ανήκουν και οι εταιρείες «Αφοί Ντελόπουλοι», «Sport travel», «Delo ΙΚΕ», «Delopoulos Transport ΙΚΕ».

    Delopoulos Trans

    Την εταιρεία Delopoulos Trans” ίδρυσαν οι αδελφοί Ντελόπουλοι το 2001. Έχοντας προηγούμενη εμπειρία στο χώρο των μεταφορών ξεκίνησαν τη λειτουργία της εταιρείας με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς με ποιότητα και συνέπεια.

    Στο ξεκίνημα της η εταιρεία διέθετε μόνο 5 φορτηγά και κατόρθωσε μέσα σε αυτό το διάστημα να επεκτείνει όχι μόνο τις υπηρεσίες της αλλά και το στόλο των οχημάτων της.

    Έχοντας πλέον στην διαχείρισή της, πλήρως εξοπλισμένο στόλο φορτηγών οχημάτων και εκφορτωτικό εξοπλισμό, που αποτελείται από 30 τρακτόρια,5 συρόμενα, 70 νταλίκες, 80 άτομα προσωπικό, κατοχύρωσε το όνομα της ως μια από τις πλέον έγκυρες, συνεπείς και αποτελεσματικές εταιρείες μεταφορών στην Ελλάδα.

     

    8ο ΧΛΜ ΕΟ Λάρισας – Αθήνας
    Τηλ.: 2410 922 319
    2410 922 160
    [email protected]

    Sport Travel

    Ιδρυτές του Sport Travel είναι ο Ζήσης και Δημήτρης Ντελόπουλος οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο των εμπορευματικών μεταφορών 20 και πλέον χρόνια.

    Έχοντας χαράξει μια επιτυχημένη πορεία, αλλά και μια εξαιρετική φήμη στον κλάδο της οδικής μεταφοράς όλα αυτά τα χρόνια, έρχονται να επεκτείνουν κι άλλο τις δραστηριότητές τους, αυτή τη φορά στον κλάδο της μεταφοράς επιβατών και του τουρισμού.

    Επενδύοντας στην αγορά σύγχρονου στόλου λεωφορείων δημιούργησαν στη Λάρισα μια νέα και οργανωμένη επιχείρηση που αντικείμενο της έχει τη μίσθωση λεωφορείων και τις ποιοτικές υπηρεσίες οργανωμένων εκδρομών και ταξιδιών και μαζικού τουρισμού έχοντας σαν γνώμονα τον σεβασμό στον πελάτη την αξιοπιστία και τη συνέπεια.

    Ελ. Βενιζέλου 73, Λάρισα
    Τηλ.:2410 921 121
    [email protected]